Onderdelen BMW

Al geruime tijd was het raammechanisme van 1 van m’n achterdeuren van m’n auto kapot. Nadere inspectie van het mankement wees uit dat de kabel gebroken was waardoor het raam vast gezet moest worden.
Navraag bij de dealer leerde me dat de kosten enorm waren omdat je alleen het gehele binnenwerk kan bestellen (incl electro motor).
Een goed alternatief leek mij om het onderdeel te zoeken op de ‘sloop’. Er zijn echter niet zo heel veel auto-recycle bedrijven die zich in dit segment begeven.
Nu zit er in de buurt van Groningen d-parts en zij zijn gespecialiseerd in BMW onderdelen.
Zij wisten me te vertellen dat dit onderdeel wel vaker kapot ging, en dat het heel moeilijk zou zijn om aan dit onderdeel te komen.
Ik heb ongeveer een half jaar lang om de 2 a 3 weken gebeld om te vragen of zo toevallig dit onderdeel hadden liggen. Helaas zonder resultaat.
Ik ben dus maar op marktplaats gaan kijken en daar kwam ik in contact met bmw parts holland. Volgens de persoon aldaar had hij het onderdeel nog wel liggen. Ik kon mijn geluk niet op en weldra had ik het onderdeel binnen. Helaas…. verkeerde model. Na telefonisch overleg en verdere uitleg van hoe het onderdeel er wel uit moest zien, heeft hij mij kostenloos de vervanging gestuurd.

Inmiddels heb ik het onderdeel vervangen en werkt het weer naar behoren…

++ voor bmw parts holland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *