Kwik-fit goedkoop..daarom dus..

13 November 2009 heeft m’n auto weer een grote beurt gehad. Aangezien de prijs bij Kwik-fit aantrekkelijker is dan dezelfde handeling bij de dealer heb ik voor kwik-fit gekozen.
Een van de controlepunten was het oliepeil van de stuurbekrachtiging. Aannemende dat dit ook inderdaad was uitgevoerd, het stond immers netjes afgevinkt op de controlle lijst, verbaaste het me dat bij een controle door mijzelf deze ver beneden pijl was. Om hier zeker van te zijn ben ik naar de dealer gegaan om het nogmaals te laten controleren waarbij mijn bevinding bevestigd werd (en moest 0.25 liter bij).

Verdere inspectie leerde mij dat het vervangen van in de interieur filters slordig was uitgevoerd. De aansluitingen naar de cabine was niet juist bevestigd waarbij er lucht direct vanonder de motorkap de cabine in kon komen. Daarnaast was 1 van de bevestigings-klemmen voor dit onderdeel niet gemonteerd maar lag los onder de motorkap.

Ik vraag me af in hoeverre de andere punten wel correct zijn uitgevoerd…

Update: Na mijn beklag te hebben gedaan bij Kwikfit nederland is contact met mij opgenomen en zijn verontschuldigingen aangeboden. Oorzaak zou communicatie tussen werkplaats en kantoor zijn geweest. Ik zet hier zo mijn vraagtekens bij…

One response to “Kwik-fit goedkoop..daarom dus..”

  1. online says:

    Bedankt voor een interessante blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *